În timp ce unii se gândeau dacă e posibil ori nu, trupa „ANTRACT” a demonstrat că se poate! Muzicienii au organizat un concert online în care au oferit spectatorilor senzația că aud ca și cum s-ar plimba printre artiști pe scenă. Cum a fost posibil, află mai jos.

La 30 iunie, ora 19:00 a avut loc o premieră pentru România și Republica Moldova, cei de la trupa „ANTRACT” și-au invitat ascultătorii la un concert în mediul online în care i-au făcut să se simtă de parcă ar fi pe scenă, alături de artiști.

Această magie a fost posibilă datorită tehologiei sunetului 3D, iar despre experiența trăită la 30 iunie, a povestit chiar Bobiță Cătușanu, liderul trupei.

„A fost o seară extraordinară! Am muncit foarte mult timp pentru a realiza această producție iar acum primim rezultatul, o emoție uriașă pe care ne-au transmis-o toți prietenii noștri care au participat la concert. Nu știam că atât de mulți oameni ne iubesc, că apreciază muzica noastră iar acum și toată munca depusă în ultimele săptămâni. Ne-am dorit foarte mult ca bucuria noastră să ajungă la cât mai multe persoane și se pare că am reușit. Vom  încerca în continuare să împărtășim toată această emoție cu cât mai mulți prieteni”, spune el.

Printre cei care au fost prezenți la concert se numără și Katy Rain, care nu a ezitat să povestească despre impresiile sale într-o postare pe Facebook.

„Din 30 iunie mă declar îndrăgostită de trupa Antract ! 🙂
Concertul-premieră pentru România și R. Moldova cu sunet 3D și scena 360• a fost fenomenal! Tehnologia a făcut să mă simt prezentă și să am zeci de ori pielea de găină într-un concert LIVE, dar de acasă și sunt sigură că mulți au simțit la fel. Emoții de nedescris! Lipseau doar aplauzele. Așa că le voi lăsa aici : 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Antract, va mulțumesc pentru aceasta seară!”, a scris Katy în postare alături de care a distribuit și câteva fotografii.

Sursa foto: Facebook