Te-ai gândit vreodată la spațiul pe care îl folosești în viața ta, odaia ta, casa sau apartamentul unde locuiești? Ce faci atunci când părăsești acest spațiu? Care sunt spațiile de afară pe care le folosești și cum le folosești? Sau probabil există spații pe care le eviți? Vino să arunci zarurile într-un joc supradimensionat, care va aborda subiectul spațiului privat al femeilor și locul acestora în spațiul public, în Moldova.

Workshop-ul va avea loc pe 20 mai, ora 16:00, în curtea Liceului Gheorghe Asachi (str. Pușkin intersecție cu str. 31 august).

Proiectul este implementat cu ajutorul Asociației Obștești Phoenix din Moldova, reprezentată de Cristina Vîrlan (Chișinău), Christine Brandauer – trainer expert în domeniul educațional, drepturile omului și emanciparea femeilor (Barcelona/Varșovia/Salzburg) și Pia Lanzinger artist de proiecte colaborative în spații publice, punând accent preponderent pe aspecte sociale și istorice ale comunității (Istanbul/Berlin) și cu suportul financiar al organizației germane MitOst.

Mai multe detalii găsești aici. Pentru întrebări suplimentare, sună la nr. +373 79 530 775 sau scrie la adresa de email phoenix.riser.md@gmail.com

P

Distribuie articolul: