Te îngrijorează faptul că nu ești pe placul partenerului tău? Ai întâlnit adesea bărbați interesați doar pentru o perioadă scurtă? Nu lăsa aceste gânduri să te copleșească; specialiștii spun că e normal să te întrebi astfel de lucruri. Descoperă care este trăsătura feminină ce atrage bărbații ca un magnet.

Dacă crezi că este legat de personalitatea ta, soluția poate fi simplă – învață despre psihologia masculină și ce caută bărbații la o femeie.

Feminitatea

Femeilor tind să le placă bărbații puternici și masculini și, în același sens, bărbaților le plac femeile sexy și feminine.

Dar, definiția feminității poate deveni puțin neclară. Mulți dintre noi interpretăm greșit feminitatea ca fiind pasivă. Adevărul este că, în ciuda schimbării rolurilor între bărbați și femei, un lucru rămâne adevărat:

Cel mai important factor care atrage bărbații către femei este feminitatea. A fi feminin înseamnă a-ți controla puterea sexuală. Orice bărbat vrea să fie cu o fată care are acel aspect feminin puternic dezvoltat: aspectul fizic contează foarte mult.

Simțul umorului

Indiferent cine ești și sexul de care ești interesat, toată lumea este atrasă de o persoană care îi poate face să râdă. Nu este diferit pentru bărbați.

Cercetările au descoperit chiar că bărbaților le plac femeile care râd la glumele lor și îi pot face și pe ei să râdă. Acest lucru nu este valabil doar pentru a spune glume amuzante. La urma urmei, nu suntem toți în mod natural glumeți. Este vorba despre oameni care pot râde împreună.

Când nu poți să nu râzi în prezența partenerului, petrecerea timpului împreună devine incitant, pozitiv și distractiv. Cu toate acestea, ceea ce nu le place bărbaților este când femeile folosesc în mod constant umorul care își bate joc de ele. Așa că, dacă te poți abține, încearcă să nu faci glume cu sens de tachinare. S-ar putea să obții efectul opus.

Nu trebuie să fii îngâmfată, dar trebuie să te Cunoști foarte bine, corpul și să știi ce vrei. Este ușor pentru bărbați să facă parte din viața ta atunci când ai totul pus în ordine.

El vrea să-l dorești, dar să nu ai nevoie de el. Există o diferență. Și da, poți fi încrezătoare, amuzantă, drăguță, feminină și independentă, totul în același timp.

Orice persoană devine mai atractivă atunci când se simte bine în propria piele. Acest tip de oameni sunt mai puțin sensibili, nu la fel de geloși și se simt mai bine cu ei. Pe scurt, există mai puțină toxicitate atunci când o persoană se acceptă pe sine.

Dorința de aventură

Relațiile sunt menite să fie distractive. Nu ne implicăm într-una doar pentru a avea aceeași rutină veche și plictisitoare din relația trecută. Dacă ai tendința de a evita lucruri precum plimbările în natură sau să conduci până la mall într-o zi de weekend s-ar putea să fie nevoie să-ți lărgești orizonturile.

Bonusul este că atunci când ești prea ocupată să-ți pese să găsești un partener, aproape întotdeauna găsești unul care îți iese în cale când te aștepți mai puțin.

Zâmbetul

Nu se poate să lipsească. Bărbații adoră un zâmbet frumos și strălucitor. S-ar putea să crezi că genele lungi sau rujul roșu atrag atenția unui tip, dar de fapt un zâmbet va face mai mult decât toate celelalte împreună.

Când ai un zâmbet mare și fericit, nu numai că îți arăți încrederea, dar te face să pari fericită, prietenoasă și deschisă.

Bărbații iubesc entuziasmul. Un zâmbet mare și strălucitor le oferă acea emoție după care toți tânjesc.

Distribuie articolul: