Mai sunt câteva săptămâni și vom intra în sezonul de vară și cu siguranță ai început să îți faci ordine în garderobă. Este momentul să scoți la înaintare ținutele colorate și fresh de vară. Dacă simți nevoia să faci un detox în hainele tale atunci noi avem câteva sugestii pentru tine. În continuare vă vom sugeri ce este bine să ai în garderoba din sezonul cald, astfel vei decide ce nu mai este în vogă, dar și ce nu ți se mai potrivește. 

Ghete comode

Încălțările sunt, de cele mai multe ori, vedeta unei ținute. Atunci când vrei să te simți confortabil, dar și să fii în trend, poți opta pentru o pereche de ghete de vară, care te vor face să te simți fenomenal. Ușor de asortat și de purtat, acestea pot fi asortate cu numeroase ținute. O idee pentru o ținută extrem de frumoasă este formată din ghete colorate de vară, un tricou în aceeași culoare ca și încălțările, ciorapi și pantaloni scurți.

Poșete, pălării, bentițe

Accesoriile nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei căreia îi place să fie mereu la modă, mai ales în sezonul cald. Pentru a putea crea tot felul de ținute, ai nevoie de câteva accesorii de bază: poșete colorate de dimensiuni diferite, eșarfe, pălării, chiar turbane dacă ești o fană a stilului oriental, bentițe, mărgele și coliere supradimensionate.

Acestea vor putea schimba aspectul unui outfit, în aparență simplu, cu unul sofisticat și deosebit. Un exemplu de ținută la care accesoriile au ceva de spus este formată dintr-o rochie de culoare neagră, simplă, la care adaugi o pălărie turcoaz, mărgele din aceeași gamă cromatică, o poșetă de tip rucsac crem și o pereche de ghete de vară.

Rochii și fuste

Elegante, feminine, versatile, comode, rochiile și fustele nu trebuie să lipsească din garderoba de primăvară-vară. O idee de ținută pentru zilele călduroase este formată dintr-o rochie de tip tricou, o pereche de pantofi sport de din material textil, o bentiță colorată și o poșetă sport.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: