Din 12 august, în lanțul de magazine Linella (or. Chișinău și suburbii), toți cumpărătorii vor primi o surpriză plăcută de la compania Nestle – tombola celor mai utile și delicioase premii pentru copii.

Pregătirea pentru școală este mult mai veselă și ușoară cu Nesquik!

Gadgeturi, mic dejun și gustări delicioase și sănătoase, rucsaci școlare multe alte produse utile pot fi câștigate în promoția pe care Nesquik o desfășoară împreună cu lanțul de magazine Linella.

Promoția se va desfășura în perioada 12 august – 16 septembrie și oricine poate participa!

Cumpărați produse Nesquik și câștigați premii valoroase: rucsacuri școlari, gustări nutritive și sănătoase Nesquik, ceasuri inteligente, tablete digitale și vouchere pentru rechizite școlare.

În special pentru perioada promoțională, toate produsele Nesquik vor fi disponibile în magazinele Linella la prețuri speciale, reduse.

Ce trebuie să faci:

Cumpără produse în valoare de 59 de lei, primește un card răzuibil și află imediat care dintre premiile Nesquik ai câștigat.

Participă la promoție și ridică premiile săptămânal, în fiecare duminică, începând cu 22 august, între orele 10:00 – 18:00, magazinul Linella de pe B-dul Grigore Vieru nr. 9.

Creșteți și pregătiți-vă pentru școală într-un mod distractiv și delicios împreună cu Nesquik și Linella!

 

P.

Distribuie articolul: