În această toamnă, la modă sunt tricotajele calde și confortabile. În plus, având la bază un pulover, poți să creezi multe lookuri wow. Acesta poate fi purtat de unul singur, deasupra unei cămăși, sau a unei malete cu guler.


Mai multe modele retro au revenit pe scena modei în acest sezon. Printre acestea se numără pulovere cu „împletituri” voluminoase și ornamente nordice. Cel mai bine este să porți astfel de modele cu blugi drepți, care să nu distragă atenția de la imprimeu și textură.


O altă piesă la modă, care vine din trecut, este puloverul cu fermoar și guler. Acestea au fost foarte populare în anii 1980, iar anul acesta au putut fi văzute la spectacolele lui Jacquemus și Isabel Marant. Combină-le cu pantaloni evazați și treninguri vintage. Nu mai puțin interesantă este combinația unui pulover decupat cu fermoar și o fustă tricotată de lungime medie.

O modalitate ușoară de a arăta feminin și sexy, chiar și într-un pulover tricotat supradimensionat, este să optezi pentru un model asimetric cu decolteu. Desigur, este mai bine să echilibrezi astfel de lookuri cu blugi largi sau cu o fustă.
Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: