O nouă fotografie cu Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan, a fost publicată pe contul de Instagram al acestora. În imaginea postată cu ocazia Zilei Tatălui, micuţul îl ţine de deget pe tatăl lui. Este prima poză în care se vede cât de cât chipul bebeluşului regal.

Deși fotografia a strâns peste 2 milioane de aprecieri în nici 24 de ore, nu puțini au fost cei care i-au criticat pe Ducii de Sussex pentru faptul că aceștia evită să-i arate întreaga față.

„Îmi place familia regală, dar această poză este ca o palmă peste față. Înțelegem că vreți să-l țineți departe de privirile publicului, iar în acest caz nu ar trebui să postați deloc fotografii. Fratele tău (n.r. adresare Prințului Harry), care va deveni rege și-a arătat toți cei trei copii. Prin ce este mai special copilul tău?”, este unul dintre comentariile negative.


Archie Harrison Mountbatten-Windsor a venit pe lume la data de 6 mai, la un spital din Londra şi nu acasă, aşa cum îşi dorea Meghan. Este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a.
Vestea că ducii de Sussex aşteaptă un copil a venit anul trecut în octombrie, în timpul primului turneu internaţional al acestora şi la cinci luni de la nuntă.
Foto: Instagram.com