Cristina Chioru este o tânără de 22 de ani care a reușit să învingă o boală crâncenă. Scolioza –  a fost diagnoza ei de la 4 ani, iar lupta cu boala nu a fost una deloc ușoară. Adolescența tinerei a fost una retrasă de ochii lumii. Cristina nu-și permitea ieșiri cu prietenii, pentru că îi era rușine de cum arăta. Intensitatea durerilor sale creștea cu fiecare an, iar medicii din țara noastră îi recomandau doar o intervenție peste hotare.

După multe încercări și colectări de bani, Cristina, alături de mama sa, au ajuns în Turcia la intervenția necesară. Acolo, timp de câteva luni, protagonista a avut parte de câteva intervenții, tratamente și reabilitare.

Recent, tânăra a revenit la serviciu, este asistentă medicală la Spitalul Oncologic din Chișinău. Ea spune că îi este ușor să comunice și să le simtă durerea celor de acolo, pentru că știe prin ce trec și cât de importantă este susținerea.

Din emisiune aflați detalii despre tratament, verdictul pus de medicii de la noi și viața de care se bucură azi Cristina:

Distribuie articolul: