Chiar dacă ar părea că pantalonii scurți sunt un element vestimentar de vară, cu puțină iscusință, aceștia pot crea ținute impresionante. Cum să o faci? Vezi mai jos câteva imagini care, cu siguranță, te vor inspira! 

Glamour.ru a făcut o selecție de look-uri, cu pantaloni scurți, care nu au cum să te lase indiferentă! Vezi și tu ce combinație te inspiră mai mult!

Pantaloni scurți + cizme lungi

Cizmele lungi sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru un look cu pantaloni scurți. Se mai pune și faptul că, cizmele lungi sunt și vedetele sezonului rece. Așa că, cu această combinație la sigur nu o vei da în bară!

Pantaloni scurți din… piele!

În acest an, articolele vestimentare din piele au cucerit inimile fashionistelor din toată lumea. Chiar și stiliștii confirmă că astfel de articole din piele precum pantalonii, pantalonii scurți, fustele și rochiile trebuie să fie de nelipsit din garderobă, în acest sezon. Iar dacă din toate cele enumerate mai sus, le dai preferință pantalonilor scurți, noi îți recomandăm ca aceștia să fie până la genunchi sau puțin mai sus de genunchi, ca lungime.

Pantaloni scurți + cardigan lung

Cardiganele sunt încă o tendință a toamnei 2019, iar în ansamblu cu pantaloni scurți aceștia vor face o ținută foarte armonioasă. De exemplu, pantalonii scurți în combinație cu o bluză albă, cizme înalte și un cardigan lung va fi o combinație care te va salva în momentele lipsite de inspirație, fiind potrivit pentru diverse ocazii.

Pantaloni scurți + bocanci + blazer supradimensionat

Pentru un weekend relaxant sau o plimbare prin oraș, nu există nimic mai bun decât o pereche de pantaloni scurți confortabili, un tricou și cizme în stil masculin cum ar fi bocancii. Deși aici există spațiu pentru imaginație, este suficient să completezi ținuta cu un sacou voluminos în carouri sau din piele. Te asigurăm că o astfel de combinație nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Pantaloni scurți + palton/capă lungă

Combinația de pantaloni scurți cu o capă un trenci va fi un promițătoare. Elegantă, practică și sofisticată sunt trei caracteristici ale acestei combinații.

Sursa foto: Glamour.ru

Distribuie articolul: