Cu toate ne dorim să arătăm bine, iar o manichiură îngrijită este cartea noastră de vizită. Este foarte important ca aceasta să arate mereu frumos, dar să fie și diferită, pentru că nouă, femeilor nu ne place să arătăm toate la fel, nu-i așa?   

Da, este bine să avem grijă de noi, doar că nu întotdeauna dispunem de timp, chiar dacă visăm la o manichiură strălucitoare și frumoasă, nu prea reușim să ajungem mereu la un specialist. Totuși, acum femeile sunt mult mai norocoase, pentru că există mereu ieșiri din situație. Am cunoscut-o pe Burlea Elena, o tânără mămică, care stă acasă de un an și șase luni și a înțeles la un moment dat că nu avea timp nici măcar să-și îngrijească unghiile, până nu a descoperit o nouă oportunitate. Rapid, îngrijit, frumos, sănătos și cu puțini bani. Ce poate fi mai perfect?


Am uitat de mine, de ce înseamnă saloane de frumusețe și specialiști din diferite domenii, dar într-o zi am găsit o ieșire din situație. Acum nu mai trebuie să ies din casă ca să obțin o manichiură practic perfectă”. 

S-a informat mult, a vizionat videouri, a cunoscut oameni noi din Rusia și acolo a văzut ceva nou. Un concept diferit în industria unghiilor. Se spune că pe viitor acest produs va apărea în toate saloanele de înfrumusețare. Este vorba despre o acoperire cu benzi speciale, care se lipsc în câteva clipe de unghie și arată perfect, de parcă manichiura ar fi făcută de un nail artist. Aceste benzi de lacuri există de mult timp pe piață, dar până mai recent, calitatea lor lăsa de dorit. Interesantă alternativă, nu-i așa?

„Eu am descoperit aceste benzi de lac și sunt o norocoasă, acum nu îmi fac griji cum să arate unghiile mele, pentru că totul e mult mai simplu. Ele ușor se aplică și ușor se scot. Cel mai important nu afectează structura unghiei. Este un produs ECO”. 

O ușurare pentru multe femei care nu au timp să dea o fugă până la salon.

Tu ai știut despre aceste benzi de lac pentru unghii? 

Sursa: Elena Burlea