Pe stadionul FC Minsk, a avut loc finala Cupei Belarusului la fotbal feminin, între FC „Minsk” și „Dinamo-BGUFK”, care s-a încheiat cu un scor de 5-0. Natalia Munteanu a reușit să pareze câteva lovituri pe spațiul porții. Moldoveanca are în palmares încă patru premii mari: trofeul pentru cel mai bun portar al Belarusului, Cupa și Supercupa Belarusului și titlul de campioană a acestei țări, scrie Agora.md.

Dinamovistele au devenit în această seară pentru a opta oară câștigătoarele Cupei.

Echipa Nataliei este lideră în campionatul din Belarus, având șase puncte avans față de „Minsk”, adversara din finala Cupei. Moldoveanca a jucat patru meciuri la „zero”, fapt ce i-a permis să fie desemnată cel mai bun goalkeeper în prima parte a campionatului.

Formația Dinamo a câștigat toate cele 18 meciuri disputate până acum, în care a marcat 135 goluri.

De asemenea, elevele lui Iurie Maleev vor juca în acest an în Liga Campionilor la fotbal feminin contra echipei Apollon Ladies FC (Cipru).

Natalia este la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai jucat cinci ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a câștigat de două ori medaliile de bronz a campionatului din Belarus.

În 2020 Munteanu a fost aleasă cea mai bună fotbalistă moldoveancă a anului, în ancheta „Superlativele FMF”.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: