Interpreta Polina Gagarina, în vârstă de 34 de ani, a decis să uite în cele din urmă trecutul. Artista le-a spus fanilor de pe Instagram despre o nouă etapă din viața ei, spunând că de acum, refuză să sufere și intenționează să privească spre viitor cu optimism.

„Nu mai vreau să sufăr – aceasta a fost principala mea dorință de la începutul verii. De fiecare dată se întâmplă că melodiile interpretate de mine, într-un mod uimitor să devină un scenariu pentru evenimentele ulterioare din viața mea. La un moment dat, am înțeles acest lucru și am decis că este suficient”, a scris cântăreața.


„Piesa „Ieri” pentru mine este un pas important, pentru că ea a separat trecutul de prezent. Acum mă simt liberă, mi se pare că respir mai ușor, multe lucruri au devenit mai simple și mai înțelese pentru mine. Eu înțeleg că puterea principală este acum în mine, aceasta este o resursă, o lume mare și interesantă în care trebuie să mă simt bine”, a mai adăugat artista pe instagramul ei, iar confirmarea a fost un nou videoclip pe care l-a prezentat ​​acum câteva ore.

Gagarina este foarte mulțumită de rezultatul muncii sale, întrucât piesa conectează noua etapă a creativității cu schimbări în viitor.


„Noul meu portret: îndrăzneață, puternică, tânără și încrezătoare. Producătorul videoclipului Alan Badoev a simțit schimbările care mi s-au întâmplat și le-a reflectat în videoclip”, a mai povestit artista.

În videoclip interpreta își arată dorința nebună de a trăi, pe care nu a avut-o de foarte mult timp.

Vă amintim că artista a trecut printr-o perioadă dificilă din viața ei, cum ar fi divorțul de Dmitri Iskhakov, care nu s-a încheiat în modul cel mai pașnic.

Vezi aici noul videoclip al interpretei:

 

Distribuie articolul: