Vineri, 19 aprilie, ora 18:00, Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” anunță premiera acestei primăveri, intitulată sugestiv „Happy End”. Cunoscutul actor și regizor Vitalie Drucec scoate cel de-al doilea spectacol pe scena „satiriciștilor”, după ce, acum 3 ani, a montat „Pocker sau Femei” de Neil Simon.

Și de data aceasta, Vitalie Drucec și trupa de la „Satiricus” au abordat un text incitant, de actualitate, după piesa unui dramaturg olandez contemporan. Este vorba de spectacolul „HAPPY END de Jeroen Van Den Berg, o melodramă sentimentală, cu implicații în problematica familiei moderne europene, lipsite de anumite convenționalisme, dar cu o biografie nu mai puțin dramatică și marcată de conflicte tensionante.

Muzica originală este semnată de Marian STÂRCEA, artist al poporului. Scenografia și costumele sunt realizate de Ecaterina SALIMOVA. În roluri evoluează Irina RUSU, artistă emerită (Els), Nadejda CRÎLOV (Ester), Dan CIOBANU (Iurgen), Ion GROSU, artist emerit (Leo). În spectacol răsună și vocea de după cadru al celui de-al cincilea personaj – Teea, în interpretarea Alexandrinei GRECU.

Biletele sunt disponibile la Casele Teatrului. Mai multă Informație AICI.