Moldovencele au tot mai multă încredere în brandurile autohtone şi preferă să se îmbrace, tot mai des, Made in Moldova. Au demonstrat-o femei de afaceri, artiste, modele profesioniste, dar și influence-ri în cadrul celei de-a treia ediții Fashion Soiree Resort Collections 2018. Un eveniment „Din INIMĂ” care adună împătimitele de modă și cel mai cald public într-o atmosferă degajantă, chiar pe o stradă din Chișinău.

Colecțiile prezentate au țintit vacanța, marea, călătoriile și soarele cald de vară, fiind adevărate explozii de culoare, stofe naturale, croieli ușoare și multe flori. Kăsăndruța, Georgette, Tricon&My Revival, Milly Mia, OBlanc sau Valentina Vidrașcu și-au adus cele mai noi creații pe o stradelă din centrul Capitalei, îmbrăcând fidelele cumpărătoare ale produselor fabricate în Moldova.

Distracție și comunicare activă – de asta au avut parte cei care au venit să admire sau au participat în calitate de modele. Rețelele sociale au abundat de poze, de bună dispoziție și de admirație pentru creațiile estivale ale designerilor noștri.

Vezi și: Preotul Maxim Melinti, model pe podium! Iată ce Brand a purtat la Fashion Soiree (Foto)

Foto: Vlad Andreev