Platforma independentă dedicată tinerilor lansează campania de recrutare a voluntarilor. Tinerii responsabili, ingenioși și dedicați din orice localitate din Republica Moldova sunt îndemnați să completeze formularul de înscriere.

Tinerii dornici să-și dezvolte spiritul de echipă, dând dovadă de responsabilitate și dedicare de sine în cadrul unei organizații formate din tineri prietenoși și creativi, sunt bineveniți în echipă.

Youth.md apreciază abilitățile de lucru în echipă, timpul și efortul pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze, dar și ingeniozitatea și creativitatea.

Voluntarii vor îndeplini anumite sarcini care au scopul informării și dezvoltării sectorului de tineret:

  • Reporteri: scriu articole creative și oportunități zilnice pentru site ce ar putea să atragă audiența platformei;
  • Relații externe: stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare și mențin relații prietenoase cu alte organizații;
  • Foto/video/design: creează materiale vizuale creative și unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;
  • Social media: include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram sau Telegram;

Recrutările au început din data de 8 februarie și se vor încheia pe 3 martie, astfel, dacă ești interesat/ ă grăbește-te să completezi formularul!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Foto: Facebook / Youthmd

Distribuie articolul: