Weekendul bate la ușă! Petrece luna septembrie și întâmpină luna octombrie într-un mod mai deosebit! Dacă nu știi unde să-ți petreci weekendul noi te ajutăm! Vezi câteva recomandări în articolul de mai jos:

Street Food Chișinău

Vino alături de copii la cel mai delicios festival al anului – STREET FOOD Chișinău! Te așteptăm cu drag în zilele de 29-30 septembrie și 1 octombrie în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Și ce e mai minunat, intrarea este gratuită!
De ce să nu ratezi acest eveniment:
Aici vei găsi bucate delicioase de tip fast-food, de la burgeri și pizza, până la sushi și deserturi care îți vor face gura să saliveze. Ai oficial “zi liberă la mâncare” în aceste 3 zile.
Pentru cei mici, avem pregătite activități speciale precum animatori, bubble show, face painting și multe surprize pentru distracție maximă.
Copiii se pot bucura de terenul de joacă, unde se pot distra în voie.
Program artistic de la muzică și dansuri până la recitaluri și spectacole interactive, distracția e garantată pentru întreaga familie.
Masterclass-uri despre vin și mâncare, pentru a completa experiența culinară.

Așadar, cheamă-ți gașca de prieteni și vino cu cei mici la STREET FOOD Chișinău pentru un weekend plin de gusturi delicioase și distracție garantată! Nu rata această ocazie de a petrece timp de calitate alături de familie. Te așteptăm cu brațele deschise!

Extravaganza


Te invităm să descoperi o experiență plină de excentricitate și distracție cu noul program al Circului din Chișinău – EXTRAVAGANZA! Acest spectacol neobișnuit și fantastic aduce magie și veselie pentru toate vârstele. La Circul din Chișinău, realitatea devine cu adevărat fantastică! În program vor evolua artiști și numere uimitoare:
ECHILIBRU PE SÂRMĂ – Alexei Glavatskyi HULA HOOP – Diana Yarova
LED SHOW – Vasile Kravtov
GIMNASTĂ ÎN AER – Tatiana Suminscaia ROATA SYRA – Alexei Galavtskyi
ILUZIE – Vladimir Gavriuliuc
GIMNASTĂ ÎN AER – INEL – Anastasia Tsibulska ECHILIBRU – Nicolai Chistol
GIMNASTĂ ÎN AER – Diana Yarova JONGLERIE GREA – Vasile Kravtov
CLOVNUL – Oleg Liostaiev
Nu ratați oportunitatea de a vă bucura de această experiență captivantă și inedită, unde distracția și magia se întâlnesc sub aceeași cupolă. Te așteptăm să ne însoțești în lumea uimitoare a Circului din Chișinău!

Când? 30 septembrie – 1 octombrie, 12:00, 16:00 Unde? Circul din Chișinău

Iubirea la proști


Intră în lumea unei comedii franțuzești savuroase, presărată cu umor rafinat și replici explozive, unde absurdul se împletește armonios cu confuziile amuzante. Această piesă este regizată de talentatul M. Chris Nedeea din România și are la bază un text semnat de Francis Veber.
O piesă care te va face să râzi cu poftă și să te întrebi cum de pot ajunge lucrurile atât de complicat de comice. Așadar, pregătește-te pentru o seară de teatru plină de neprevăzut și veselie într-o comedie care se desfășoară ca un adevărat efect de domino hilar.
Când? 1 octombrie, 18:30, 17:30
Unde? Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Таинственный особняк


Ce poate fi mai intrigant decât o casă bântuită?
Ei bine, poate o casă bântuită în care a avut loc o crimă, sau poate a fost doar un accident nefericit? Aceste întrebări trebuie să le răspundă inspectorul Raffing, un om cu o profesie dificilă și un destin complicat, care ajunge într-o veche reședință locuită de cinci femei. Damele nu fac altceva decât să-i întoarcă pe inspector pe toate părțile și să îi pună bețe în roate în căutarea adevărului. Va reuși Raffing să descurce toată această încurcătură și să rămână în viață? … Nu ratați acest spectacol fascinant care vă va purta într-o lume plină de mister și amuzament.
Când? 30 septembrie, 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Deschiderea stagiunii concertistice 2023-2024

Vineri, 29 septembrie, la ora 18:00, pregătiți-vă să vă lăsați purtați pe aripi de sunet la concertul de deschidere a Stagiunii Concertistice 2023-2024, organizat de Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”.
Fie că sunteți un iubitor al muzicii clasice sau pur și simplu căutați o experiență culturală deosebită, acest concert vă va cuceri.
Când? 29 septembrie, 18:00 Unde? Palatul Republicii

Și restu-i tăcere … \spectacol nonverbal\


“Și restu-i tăcere…” este un spectacol ce ne invită să explorăm profunzimile umane și puterea regeneratoare a artei. Este o experiență care va trezi imaginația noastră și ne va face să reflectăm la complexitatea lumii dincolo de cuvinte. Nu ratați această călătorie emoționantă în inima teatrului și a spiritului uman.
Când? 1 octombrie, 18:00 Unde? Teatrul fără nume

Genesis


Aventurile continuă! Vino împreună cu copilașii la spectacolul Genesis și plecați într-o misiune importantă în spațiul cosmic și descoperiți lumea magică a universului.
Când? 1 octombrie, 11:00 Unde? Cinematograful ”Odeon”

КАК РАБОТАЯ 15 ЧАСОВ В НЕДЕЛЮ, ЗАРАБОТАТЬ 9.9 МЛН ЛЕЙ ЗА ГОД CUM SĂ (CÂȘTIGAȚI 9,9 MILIOANE DE LEI ÎNTR-UN AN LUCRÂND 15 ORE PE SĂPTĂMÂNĂ)


Această conferință vă va inspira și vă va oferi instrumentele necesare pentru a vă dezvolta afacerea. Nu ratați ocazia de a învăța de la un adevărat profesionist și de a vă ridica afacerea la un nivel superior!
Când? 1 octombrie, Unde? V-Continental

Se caută un prieten!


Cei mici vor fi purtați într-o lume fermecată, unde personajele precum CORCODUȘ, ARICI, BROSCUȚA, BUFNIȚA și MICHIDUȘ vin la viață în fața ochilor. Acești actori grozavi, conduși de Oxana COLUN și Vasile CLICHICI, îi vor încânta pe copii cu scene haioase și cântece pline de farmec.
Această producție teatrală este nu doar o experiență de neuitat pentru copii, ci și o oportunitate de a petrece timp de calitate în familie. Asigurați-vă că faceți parte din această aventură distractivă la teatru, unde imaginația și prietenia vor străluci pe scenă!
“Prietenia ne învață cele mai importante lecții de viață.
Când? 1 octombrie, 11:00, 12:30
Unde? Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici”

Distribuie articolul: