Ne-a obișnuit cu realizări cu mesaj puternic, cu piese cu caracter social sau dedicate unor probleme din societate. Interpreta Nata Boboc vine cu o melodie duioasă și în același timp răscolitoare, dedicată mamei. Piesa a fost lansată chiar de ziua de naștere a artistei.

„Să fii mamă nu e deloc ușor, de fapt nimeni nu promitea să fie altfel..! Dar în schimb acest fenomen e foarte plăcut și onorabil. E o muncă asiduă, zilnică, devotament incontestabil și, totodată, un dar ceresc. E absolut divin atunci când poți simți mișcarea odorasului tău sub inima ta, să-i transmiți toată dragostea prin laptele tău matern, să-l privești cum doarme, lungindu-se treptat pe toată lungimea patului, să-l cuprinzi fără suflare la pieptul tău când e deja mai înalt decât tine, să-l aștepți cu drag la casă părintească, așa precum te așteaptă pe tine mamă ta! Da…., orice mamă, la orice vârstă, are nevoie de mamă – acesta este mesajul piesei mele”, a declarat Nata Boboc pentru EA.md.

Nata este și autoarea piesei, ea a semnat muzica și versurile cântecului, dar este și autoarea regiei videoclipului. În imagine apar membrii familiei sale, iar artista și-a dorit să redea foarte fidel emoțiile și trăirile din suflet și din viața sa.