Muzicienii de la Zdob și Zdub a înregistrat o scurtă piesă, chiar dacă membrii formației se află, ca toată lumea, în carantină. Cei șase artiști au organizat o conferință video și au cântat online, iar piesa optimistă ne transmite să ne bucurăm de viață acasă, deocamdată. 

„Respectând carantina și igiena, nu uitați să faceți sport, să cântați sau să dansați acasă. Rămâneți pozitivi. Haideți să avem grijă și respect reciproc. Trăiește omenește în orice circumstanțe! Sperăm că se vor găși soluții din partea savanților și structurilor statale pentru a stopa pandemia. Mulțumim tuturor cetățenilor, care, conform profesiilor specifice, rămân la datorie și ajută țara să funcționeze în această perioadă complicată! Mulțumim medicilor, poliției, serviciilor de salubrizare, lucrătorilor din sfera alimentară și farmaceutică, militarilor, profesorilor care predau online”, au scris membrii trupei Zdob și Zdub Roman Iagupov, Mihai Gîncu, Sveatoslav Staruș, Andrei Cebotari, Valeriu Mazilu și Victor Bîtca-Dandeș.

Artiștii au postat și piese cântată prin video call:

SunStroke Project și-a reinventat piesa cu care ne-a reprezentat țara la Eurovision. Astfel, a îndemnat oamenii să stea acasă pe ritmuri muzicale, pentru a preveni răspândirea infecției COVID-19. Și membrii echipei Comedy Zebra Show și-au testat creativitatea și în condiții casnice. Băieții au realizat un filmuleț umoristic despre perioada prin care trecem, când oamenii sunt îndemnați să se izoleze la domiciliu.