Fiica lui Tom Cruise și a actriței Katie Holmes s-a transformat într-o domnișoară superbă. Zilele trecute adolescenta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York, iar internauții nu se mai satură să o admire. 

Încă din primele zile de viață, imaginile cu Suri Cruise-Holmes au fost „vânate” de paparazzi. Acum 15 ani, fetița faimoșilor actori era numită „copil de aur” și „cea mai stilată fetiță”. Deși de atunci s-a scurs multă apă, iar Tom Cruise și Katie Holmes au divorțat, paparazzi și media, în general, nu și-au pierdut interesul față de fetiță.

Săptămâna trecută, Suri a fost surprinsă de mai multe ori pe străzile din New York, fiind atât în compania mamei sale, la shopping, cât și la o ieșire în oraș cu prietenele sale.

Nu putem să nu remarcăm cât de frumoasă este aceasta. Trăsăturile feței moștenite de la ambii părinți, părul lung și picioarele interminabile îi garantează o carieră în modelling, cel puțin, în cazul în care aceasta nu va dori să pășească pe urmele mamei și a tatălui, și să se facă actriță.

După divorțul de Katie Holmes, Tom Cruise a rupt legătura nu doar cu fosta sa soție, ci și cu fiica sa. Potrivit media de peste ocean, apartenența actorului la religia scientologică, ar fi motivul. Acestuia iar fi fost interzisă comunicarea cu fiica sa.

Totuși, adevărul îl cunosc doar persoanele vizate.

Sursa foto: Peopletalk.ru