Directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” a anunțat recent pe pagina sa de Facebook că, în curând s-ar putea desfășura un turneu teatral la Orheiul Vechi. Când și cu ce spectacol ar putea bucura publicul acolo, află mai jos. 

Recent, Petru Hadârcă a făcut un anunț foarte îmbucurător pe pagina sa de Facebook. Se pare că la finele lunii august trupa Teatrului Național Mihai Eminescu s-ar putea să meargă la Orheiul Vechi, la Butuceni cu un spectacol foarte îndrăgit de publicul de la noi.

„Sper să putem juca, pe 31 august, la Butuceni, spectacolul „DOSARELE SIBERIEI”!”, a scris Petru pe pagina sa de Facebook și a distribuit un material video cu reacția și trăirile publicului după ce au vizionat spectacolul în cauză.

Internauții au primit cu multă bucurie anunțul făcut de Petru Hadârcă așa cum dorul de teatru și de spectacole este cu adevărat unul foarte mare, luând în considerație timpul de când nu mai activează teatrele.

„Ce veste extraordinaaaară!!!❤️❤️❤️👏👏👏 Să fie într-un ceas bun!!! Să reînceapă și să continue un drum plin de succese și de trezire a conștiințelor, acest spectacol genial, ,,DOSARELE SIBERIEI”! În sfârșit, o bucurie!!!❤️❤️❤️

„Să vă ajute Domnul în realizarea celor gândite și mult dorite, Maestre!”

„Vă asteptam și aici cu drag! Irlanda, Dublin. Cel mai mult îmi lipsește teatru 😍😍😍😍😍”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea lui Petru Hadârcă. 
Sursa video: Facebook