De Revelion există două categorii de petrecăreți: cei care își pun cele mai frumoase haine și, de partea cealaltă, cei care își pun cele mai comode pijamale. Inspirată din Petrecerile în Pijamale marca EA.md, moderatoarea TV Rusalina Russu a pus la cale “O seară în Familie” la Moldova 1, chiar de Revelion, cu invitați în pijamale.

Rusalina Russu și Nicoleta Rogac

Emisiunea difuzată în ajun de Revelion a debutat cu o versiune inedită, în română, a celebrei melodii rusești “Спят усталые игрушки”. Picii studioului muzical “Picături Muzicale” și Julia Sandu au fost protagoniștii, iar ulterior au adus și alte piese frumoase în cadrul show-lui tv.

Invitații care ai dat curs provocării de a veni la tv în pijamale au fost interpreta Nona Marian și fetele sale, nutriționista Luminița Suveică, familia completă a interpretului Aurel Chirtoacă, designerul Nicoleta Rogac, Editorul șef EA.md Nadia Darie, alături de familia sa și psihologul Rodica Rudei.

Moderatoarea emisiunii și cea care a venit cu inițiativa, Rusalina Russu, a purtat și ea o pijama, marca Nicole Storm. Stilul de casă, comoditatea și lejeritatea ținutelor au generat discuții calde despre ce fac și discută familiile acasă, de sărbători. Vedeți mai jos emisiunea completă.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos: