Interpretul rus Filip Kirkorov, de 54 de ani, este tatăl unei fetițe Alla și a unui băiețel, Martin. Cel din urmă a fost ieri omagiat și a împlinit vârsta de 9 ani. Se pare că piciul este pasionat de sport, așa că Filip i-a organizat o petrecere cu tematica fotbalistică.

La petrecerea, organizată în vila luxoasă a cântărețului, au fost prezente zeci de vedete împreună cu copiii, printre care: Timati, Oksana Samoylova și Geegun, Dava, Andrei Malahov, Jasmin, moldoveanca Natalia Gordienko și mulți alții.

Casa a fost amenajată cu baloane cu heliu în formă de minge de fotbal, de cifre și litere, și mai multe zone de joacă cu aceeași tematică.

Copiii vedetelor s-au distrat de minune. Fiica lui Geegun și fetița lui Kirkorov s-au regăsit în această tematică și au jucat o partidă de fotbal de masă.

Evident că nici tortul nu a lipsit de la petrecere! A fost unul imens cu fotografia jucătorului preferat al omagiatului. Martin a spus că el își dorește să devină un fotbalist renumit că idolul lui, Messi, și că nu vrea să urmeze calea tatălui.

Vezi mai multe imagini de la petrecere mai jos.

Foto: Instagram