Se deschide cortina primului weekend de iarnă, și aduce o gamă variată de activități și evenimente menite să aducă zâmbete pe fețele tuturor.

ANTYTILA


Antytila, o descoperire a muzicii Ucrainene, vine la Chișinău!
Împreună cu Ed Sheeran, acești artiști remarcabili au dat naștere piesei “2step”, o melodie ce reflectă modul în care viața și visele oamenilor se transformă în vremuri de război. Videoclipul a atins cifra impresionantă de 18 milioane de vizualizări, ce a captivat publicul din întreaga lume!
Explorează fenomenul muzical Antytila te invităm să te pregătești pentru o experiență muzicală memorabilă la Chișinău. Descoperă povestea din spatele creației lor și intră în atmosfera incitantă pentru evenimentul ce se apropie!
Tekwill va deveni epicentrul unei experiențe muzicale de neuitat, iar tu poți face parte din această călătorie.
Antytila vine să cucerească Chișinăul, iar tu poți fi martor la această nouă descoperire în lumea muzicii ucrainene!
Când? 2 decembrie, ora 19:00 Unde? Tekwill

SNAILS – Pe stil nou și vechi


Încheie anul într-un stil memorabil cu concertul “Pe stil nou și vechi” prezentat de Snails pe 1 decembrie! Experimentează amestecul perfect între piese clasice “de cântat cu toată sala” și noutăți din cel mai recent disc. O șansă unică de a fi imortalizat în videoclipul piesei “Cărărușa”. Rezervă-ți locul și bucură-te de o seară plină de muzică și gusturi fine!
Când? 1 decembrie, ora 20:00 Unde? Artcor

Moldova Fashion Days


Moldova Fashion Days revine cu o ediție spectaculoasă pe 2 decembrie la Arena Chișinău. 15 designeri autohtoni vor prezenta ținute festive și colecții de iarnă. Un eveniment ce celebrează creativitatea și diversitatea industriei ușoare din Moldova. Rezervă-ți loc în primul rând și explorează arta modei locale! Bilete disponibile și pentru experiența online.
Când? 2 decembrie, ora 17:00 Unde? Arena Chișinău

ОСТОРОЖНО! ТЕТКИ! 3.12


Două surori pensionare trăiesc într-o veche casă moștenită, cu valoare istorică. Casa lor devine obiectul dorinței funcționarilor locali, care fac tot posibilul să o obțină și să le dea afară în afara orașului. Cu toate acestea, doamnele țin piept cu umor și inteligență: folosesc deghizări, joacă pe corzi sensibile și… plăcinte cu varză. Nu ratați ocazia de a vă bucura de această producție captivantă într-o atmosferă plină de energie pozitivă și umor molipsitor!
Când? 3 decembrie, ora 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Povestea lui Moș Crăciun – Spectacol Tematic


Interactiv de Animație pentru copii
Bucură-te de spiritul sărbătorilor alături de cei mici la un spectacol captivant și educativ – “Povestea lui Moș Crăciun”. Într-un decor plin de feerie, copiii vor fi transportați într-o aventură plină de haz alături de Moș Crăciun, Fulguța, Clounella, Morcovel și spiridușii cei mai bravi ai Moșului.
Clounella, nerăbdătoare să-l aibă pe Moș Crăciun în oaspeție pentru a-i spune o poveste, se confruntă cu șotii năzbâtioase ale lui Gogonel. Acesta, cel care tulbură liniștea și ordinea, este alungat de la sărbătoare, pregătind terenul pentru un spectacol plin de emoții și voie bună.
Personajul neobișnuit, Morcovel, un om de zăpadă adorabil, va încânta cu iubirea lui la nebunie pentru îmbrățișări.
Așadar, pregătește-te să intri în lumea magică a sărbătorilor alături de cei dragi.
Când? 2 decembrie, ora 11:00 Unde? Cinematograful „Odeon”

TREI ORGANIȘTI


Ambasadele Austriei, Slovaciei și Cehiei se unesc pentru a aduce acest eveniment de excepție, subliniind conexiunile culturale din cadrul Triunghiului Slavkov.
De la Max Reger la Leoš Janáček, fiecare organist va crea o poveste sonoră distinctă, aducând în fața publicului creații clasice care celebrează spiritul Crăciunului. Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de măiestria lor artistică într-un cadru plin de istorie și armonie.
Când? 3 decembrie, ora 18:00 Unde? Sala cu Orgă

ЛАБИРИНТ ЧУДЕС» Современный шоу-спектакль для всей семьи


Descoperă lumea minunată a “Labirintului Minunilor”! Aventuri interactive, emoționante, eroi din jocuri video, păpuși adorabile și surprize neon. Iar pentru fiecare spectator este pregătită și câte o surpriză specială!
Când? 2 decembrie, ora 14:00, 14:00 Unde? Cinematograful „Odeon”

Workshop – Vindecare și manifestare


Descoperă o călătorie fascinantă prin regresii, constelații, meditații și exerciții terapeutice, ghidată de experți. De la identificarea rădăcinilor emoționale până la regândirea relației cu banii, acest workshop acoperă toate aspectele transformării personale.
Lorena Cristina Maxim, terapeut holistic, și Dan Truția, investitor și fondator al “Clubului Investitorilor”, te vor ghida pas cu pas spre o viață mai conștientă și echilibrată.
Acest workshop este pentru tine dacă simți că este momentul să preiei controlul asupra vieții tale, să-ți vindeci relația cu banii sau să descoperi rădăcinile emoționale ale unor boli. Fie că vrei să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să câștigi mai mult curaj sau să adaugi o piesă nouă în dezvoltarea ta personală, acest eveniment este o oportunitate unică de transformare.
Nu rata această călătorie interioară! Rezervă-ți locul acum și dă startul unei noi capitole în viața ta!
Când? 2-3 decembrie, ora 10:00 Unde? Cinematograful „Odeon”

Premiera spectacolului „1946”


La Teatrul „Luceafărul”, regizorul Slava Sambriș aduce pe scenă spectacolul de teatru documentar „1946”, inspirat din „Cartea Foametei” de Larisa Turea.
Spectacolul explorează perioada tulburătoare a foametei din ’46-’47, aducând în prim-plan mărturii și interviuri din acea vreme.
Descoperă o poveste captivantă despre trecutul nostru colectiv și cum putem învăța din el pentru a construi un viitor mai luminos. Rezervă-ți locul la premiera spectacolului „1946” și fii martorul unei călătorii emoționante în timp!
Când? 2-3, 8-10 decembrie, ora 19:00 Unde? Teatrul „Luceafărul”

Distribuie articolul: