PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) susține că, atunci când consumăm produse de origine animală, suntem martori tăcuți la multe violuri, iar să închidem ochii în fața acestor violuri este o crimă în sine. Un articol apărut pe site-ul oficial al organizației ne provoacă să conștientizăm că o mulțime de animale sunt forțate să facă pui pentru a da lapte. 

Li se face inseminare artificială, respectiv sunt efectiv violate, iar puii lor sunt în mod deliberat lăsați orfani pentru a se produce lapte. Vacile produc lapte la fel ca și oamenii, ca să își hrănească puii. Fermierii le inseminează an de an folosind o unealtă numită în industrie rape rack (…) Vacile sunt lipsite de apărare în fața acestor metode. Apoi, puii sunt luați de lângă mamele lor, ceea ce le cauzeaza atât lor, cât și vacilor, o mare suferință. Vacile pot fi auzite chemându-și vițeii zile la rând (…)”.

Așadar, iată logica pe care o urmează autorii articolului. Atunci când un om este forțat să întrețină raporturi sexuale involuntare, numim actul acela un viol. O mulțime de animale sunt forțate, iar noi numim procesul „inseminare artificială”. Articolul, foarte sumbru, se încheie cu un îndemn la regimul alimentar vegan. Devino vegan – pentru toate acele mame, surori, fiice și pentru toate femeile ale caror corpuri sunt exploatate.”

Sursa: elle.ro

 

Distribuie articolul: