Pentru Asociația Femeilor de Afaceri din RM începe o nouă etapă, în frunte cu o nouă președintă și o nouă echipă a consiliului de administrare.

În cadrul adunării generale, femeia de afaceri Angela Gladei a fost desemnată recent în funcția de Președintă a Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova.

Antreprenoarea, cofondatoarea AFAM și în trecut președinta asociației, Olga Melniciuc, a făcut anunțul pe rețelele de socializare, publicând o poză comună cu membrii aleși ai echipei de administrare.

„Voilà! Faceți cunoștință cu noua echipă a Consiliului de Administrare a AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova, aleasă de către adunarea generală. În frunte cu noua președinta Angela Gladei. Doamnele vor gestiona activitatea #AFAM în perioada 2019-2020. Să le urăm succes, multă pasiune și realizări de admirat – toate în scopul dezvoltării antreprenoriatului feminin în Moldova. #eroinelemele”, a scris femeia de afaceri.

Femeia de afaceri, Otilia Drăguțanu, cea care a deținut în ultimii doi ani funcția de Președintă AFAM, a ținut să vină cu un mesaj de felicitare și, totodată, plin de recunoștință pentru experiența primită în timpul mandatului:

„Ultimii 2 ani în calitate de Președinta AFAM au fost pentru mine o perioadă intensă, dar care mi-a adus mare satisfacție. Acum, la sfârșit de mandat, vreau să mulțumesc din suflet tuturor membrelor pentru susținere și contribuție. (…) AFAM este o comunitate de femei puternice, inspirate, active, implicate, pe care le admir și de la care învăț zilnic că nimic nu este imposibil.”

Angela Gladei este o femeie de afaceri de la noi, având o vastă experiență în sectorul financiar: 17 ani în banking, iar aproape 7 ani a gestionat cea mai mare companie financiară nebancară din Moldova, Total Leasing and Finance. În 2015 a lansat și compania de consultanță Business Development Capital, activitate pe care o va continua și în perioada următoare. este și membru al Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova, a participat în calitate de speaker și specialist în finanțe și business la mai multe conferințe naționale și internaționale.

Acum 5 ani, câteva femei de afaceri de la noi și-au unit forțele într-o comunitate care avea drept scop creșterea și dezvoltarea lor comună, schimbul de experiențe și învățarea continuă, prin prisma experiențelor străine.

Sursa: Facebook.com

Află mai multe: AFAM a împlinit 5 ani! Femeile antreprenoare trag linia și numără succesele comune (Foto)