Vinia Traian a demonstrat o dată în plus că tratează vinul ca pe o artă. Își tratează cu atenție și clienții, pe care îi cucerește cu gusturi și arome speciale. Timp de un an, compania a cucerit 12 medalii la diverse concursuri naționale și internaționale.

Natalia Betehtina, Manager de vânzări „Vinia Traian”: „Avem o alegere variată, începând de la vinuri seci, vinuri demidulci, precum Cabernet Sauvignon Rose, dar și vinuri licoroase”.

Compania se mândrește cu vinurile sale unice în lume, produse din strugurii culeși de pe plantațiile proprii.

Natalia Betehtina, Manager de vânzări „Vinia Traian”: „Noi prezentăm vinurile cu Indicație Georgrafică Protejată, unde este indicat unde au fost crescuți strugurii, culeși, prelucrați și unde a fost turnat vinul. Sunt vinuri albe minunate, în special Riesling”.

Licoarea de la „Vinia Traian” este mai mult decât un simplu vin, fiind produsă cu respectarea tuturor procedeelor tehnologice.

Natalia Betehtina, Manager de vânzări „Vinia Traian”„Aceste vinuri sunt produse după tehnologiile, tradițiile romanilor care au fost cândva pe teritoriile noastre. Am încercat să păstrăm aceste tradiții și să le prezentăm clientului nostru”.

Compania i-a cucerit cu produsele sale și pe vizitatorii Vernisajului Vinului. „Este un vin ușor pe care poți să-l savurezi într-o gașcă de prietene”, a spus un vizitator. „Are o aromă de prună uscată, dulciuri. E un vin bun”, a menționat un alt participant la vernisaj.

Prețul pentru o sticlă de vin variază de la 80 de lei până la 250 de lei.

P