Faptul că aterizează tot mai des la Chișinău pentru a-și vedea soțul aflat în arest la domiciliu, o aduce pe Sara Shor tot mai aproape de brandurile vestimentare Made in Moldova. Pentru filmările celui mai nou videoclip al său, Jasmin a ales să poarte și o creație vestimentară achiziționată la Chișinău.

 

La scurtă distanță de la prima aniversare a fiului, pe care a sărbătorit-o în RM, Jasmin și-a luat zborul spre Italia, mai concret spre Sicilia, unde avea să se filmeze pentru videoclipul celei mai noi piese, a cărei lansare se pregătește – „Ты мое, мое”.

 

Iată însă că pentru filmări, artista a ales să poarte nu o singură ținută – cea pe care o trăda și în fotografiile surprinse pe platou.

O altă creație vestimentară aleasă pentru clip este și rochia neagră, dantelată, semnată de Evgheni Hudorojcov. Ținuta by EHO a completat perfect nota de romantism, căutată de artistă pentru scenele videoclipului filmat în Italia.

Noul videoclip al cântăreței va fi semnătura unei echipe în frunte cu regizorul basarabean Slava Sîrbu – Sîrbu Production.

Tot această echipă a semnat și un recent videoclip pentru Filipp Kirkorov.

 

Distribuie articolul: