Actorii Penelope Cruz și soțul ei Javier Bardem, sunt o familie discretă, cărora nu le place să se afișeze în fața camerelor de luat vederi sau pe rețelele de socializare. Recent ei au fost surprinși alături de copii Leo (în vârstă de 10 ani) și Luna (7 ani), odihnindu-se pe o plaja din Sardinia, Italia. 

Bardem tocmai a terminat filmările la „Being the Ricardos’’, unde joacă alături de Nicole Kidman, iar Penelope a terminat filmările la thriller-ul de acţiune ”The 365”, unde joacă alături de Jessica Chastain, Diane Kruger şi Lupita Nyong’o, notează okmagazine.ro.

Așadar, după o perioadă în care au petrecut mult timp pe platourile de filmare, cei doi au decis să petreacă timpul liber în familie.

Vedetele par foarte fericite pe poze, zâmbesc, se îmbrățișează și se joacă cu copiii.

Apariția acestor poze a fost o surpriză pentru internauți, având în vedere cât de rezervat este cuplul. Penelope, în vârstă de 47 de ani, a purtat un costum de baie întreg, turcoaz, iar soțul său, Javier, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru o pereche de bermude negre.

Penelope Cruz și Javier Bardem au făcut cunoștință în 1992, pe platoul de filmare a dramei spaniolei „Jamón Jamón” și sunt împreună din 2007, iar în 2011 s-au căsătorit în secret, în Bahamas.

Foto: Instagram/ dailycelebrity3/ celebritypictures22