Zicala „Surcica nu sare departe de trunchi” este valabilă și în cazul familiei lui Aurel Chirtoacă. Interpretul se poate mândri cu un fiu care îi calcă pe urme și care a înregistrat deja succese în domeniul muzical. Laurențiu adoră să cânte, iar, mai nou, își demonstrează talentul și la concursuri.

De curând, micul cântăreț a participat la „Music For Kids” – un Festival Internațional de muzică, câștigat anul trecut de către Olga Verbițchi. Săptămâna trecută au fost selectații copiii din Moldova, care vor merge în finala concursului desfășurat la Iași, iar Laurențiu Chirtoacă se numără printre ei.

18222676_1874492559243427_4581593821047964351_n

Fiul lui Aurel Chirtoacă a interpretat o piesă în limba română, din repretoriul lui Cornel Fugaru. Melodia „De-ar fi dorul” pare să-i fi purtat noroc băiatului, acesta fiind premiat cu locul II.

Laurențiu are și un profesor de canto. Olesea Chiper este cea care are grijă să îi antreneze vocea și să îi dezvolte abilități artistice de înalt nivel.

„Cel mai fericit! Cum a spus și Laurențiu: „primul premiu din viața mea”!  Mulțumim Doamnei Olesea Chiper pentru răbdare”, a scris Daniela Chirtoacă pe rețelele de socializare.

Finala „Music For Kids” va avea loc în luna august a acestui an.

Foto: Facebook.com