Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală – REthink, începând cu prima zi a primăverii, dă start unui proiect unic pentru adolescenții și tinerii din Moldova. Orice adolescent va avea posibilitatea să discute anonim cu un profesionist despre problemele cu care se confruntă. Fie că e nevoie de suport în diverse situații de viață, sau pur și simplu se simte nevoia de a vorbi cu cineva. Consilierii REthink, sunt la dispoziția tinerilor, să le ofere suport și un plan de acțiuni care îi vor ajuta să depășească momentele dificile.

Consilierea online oferită de REthink este o metoda inovatoare ce oferă flexibilitate, pliindu-se pe nevoile adolescenților și tinerilor, putând fi utilizată în orice moment şi din orice loc: de acasă, din afara țării, din parc, de la birou, din concediu sau în weekend.

Consilierea va avea loc online prin intermediul platformei ZOOM, iar beneficiarul va alege dacă sesiunea va fi video sau doar audio. Confidențialitatea și anonimatul sunt garantate de consilierii REthink. În momentul în care se simte necesitatea în ajutorul unui specialist, se poate face programare online, începând cu 1 martie 2021.

Fondatorul REthink – Anatolie BOLEA, a făcut un apel către toți cei care vor să contribuie la dezvoltarea acestui proiect și a declarat: „Acum fiecare dintre noi are posibilitatea să facă diferența în viața unui tânăr! Împreună putem contribuii la dezvoltarea emoțională, intelectuală, relațională, fizică și financiară a adolescenților și tinerilor din Moldova. Toți cei care doresc să se implice ca voluntari, îi îndemnăm să ne scrie pe info@rethink.center. Iar cei care nu dispun de timp, dar vor totuși să contribuie la dezvoltarea proiectului – pot să facă o donație prin Transfer bancar, Paypal sau să ne susțină pe Patreon. Împreună putem să punem bazele unei generații de oameni încrezători, sănătoși și responsabili”.

Prin intermediul acestei platforme, centrul va oferi consiliere psihologică, consiliere în situații de criză, consiliere vocațională, consiliere premaritală și de familie, consiliere spirituală și sesiuni de life coach.