Deși s-ar părea că le merge ideal în Federația Rusă, Liasan Utiasheva și Pavel Volya au luat o decizie fără precedent: aceea de a emigra din Rusia. O fac de dragul copiilor de 3 și 1,5 ani.

Potrivit portalului rus Starhit, cuplul a decis să emigreze în Spania alături de întreaga familie, urmând să se întoarcă acasă doar atunci când vor exista chestiuni de serviciu. Spania nu le e deloc străină. Lyasan a stat o bună perioadă acolo înainte de ambele nașteri. Fosta gimnastă o are acolo pe sora mamei sale – mătușa Tatiana, stabilită acolo de mai mulți ani. Casa acesteia e situată chiar pe litoral.

„Lyasan și Pavel au luat această decizie în mare parte din cauza climei. Acolo clima e mai blândă și confortabilă pentru copii. La Moscova, este frig și e prea mare riscul de a se îmbolnăvi sau a fi pândiți de epidemii de gripă. Din acest an, Robert merge la o grădiniță pe care părinții au căutat-o mult timp. La Moscova, se vor întoarce doar în legătură cu munca pe care o fac”, a declarat o sursă, pentru publicația rusă.

Мои ❤️️ серьезные мужчины

A post shared by Ляйсан Утяшева / Liasan (@liasanutiasheva) on

Chiar și la 3 ani distanță de când au devenit părinți, soții evită să arate chipurile copiilor lor: „Îi ferim de camere foto și video, pentru că nu sunt la vârsta la care să ne spună dacă vor sau nu să fie fotografiați. De cum vor atinge cel puțin vârsta de 12 ani și vor vrea să aibă conturi pe rețelele sociale, vor publica fotografii cu sine. Acum, unicul lucru pe care îl putem face este să îi ferim de prea multă atenție, de care nu suntem siguri că au nevoie”, spune mama copiilor.

Lyasan a criticat de numeroase ori sistemul medical rusesc. După multiple traume suportate în adolescență, când a fost tratată insuficient, Utiasheva a decis să nască ambii copii peste ocean.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: