Pavel Dobrovolskiy, alias Volya, se lăuda de mult timp cu sora sa, iar zilele trecute, a decis să le facă cunoștință fanilor cu cea care este Olya Volya. Cei doi seamănă nespus de mult, iar fotografia de mai jos e dovada acestui fapt.

Deși a fost rugat, de fanii săi virtuali, să dezvăluie mai multe detalii despre sora sa, prezentatorul de 36 de ani a refuzat, dând de înțeles că nu vrea să divulge mai multe informații. Se pare totuși, că acest lucru e cauzat de starea de sănătate a Olgăi.

cats

Despre sora mai mică a lui Pavel, însă, a vorbit anterior fosta profesoară de limbă franceză a comediantului.

„Olga suferă mari probleme cu inima încă din copilărie. E foarte slăbită. A încercat să se trateze, însă zadarnic. Când i-a fost și mai rău, mama și-a abandonat pe jumătate jobul, după care s-a concediat cu totul de la uzină, pentru a îngriji fata. Familia este asigurată financiar de tată.

Pavel o alintă mereu cu daruri scumpe: laptop, cărți, haine. Tot ce are, e datorită lui. Când familia locuia la Penza, Pavel venea acasă cu daruri, iar când sora îl întreba despre ce și-a cumpărat pentru El, Pavel îi spunea că are tot ce-i trebuie”, mărturisea aceasta, într-un interviu oferit acum câțiva ani.

Foto: Instagram, pavelvolya.com

Distribuie articolul: