E iubit și apreciat de multă lume, dar îl vedem mai rar în public, la interviuri sau show-uri. El este artistul care a învățat să cânte la vârsta de 5 ani, cântărețul și textierul de muzică folk, Pavel Stratan. L-am descoperit pe Pavel la emisiunea „neREDactat” cu Rodica Ciorănică. Aici îl vei vedea altfel: mai deschis, mai sincer, mai modest și mai sentimental.

Pavel Stratan spune că nu este încă un om împlinit, pentru că mai are dorințe și vise. Nu-și imaginează viața fără ele. Îi place să controleze fiecare eveniment din viața lui, recent a fost socru mic și a trăit cele mai mari emoții pe care le poate avea un tată. Cea mai îndelungată călătorie pe care a avut-o a fost: copilăria! Da, el este interpretul care nu vrea să piardă niciodată încrederea, iar la ai lui 50 de ani arată foarte bine. 

El este interpretul care a simțit arta încă de la începutul drumului. Prima lui casetă a apărut în 2001. Atunci când lua chitara în mână și cânta se gândea doar la prietenii lui și la sentimentele acestora. Spune că nu a făcut nimic ca să ajungă unde este acum. 

„N-am știut că ceea ce cântam prietenilor mei o să ajungă să fie apreciat de atât de mulți oameni”.

În copilărie făcea multe prostii, de aceea tatăl lui îl certa frecvent. „Tata îmi spunea: cu chitara departe n-o să ajungi”. Mama însă, e cea care îl susținea, îi plăcea ceea ce cântă și cum cântă.

Pavel mai spune că timp de 20 de ani de căsnicie niciodată nu s-a certat sau contrazis cu soția sa Rodica. Familia Stratan e plină de dragoste și armonie. S-au cunoscut la o zi de naștere, iar deja în următoarea seară au plecat acasă la părinți. E prima, dar și ultima lui dragoste, a întâlnit-o la 30 de ani și tot ce și-au propus, s-a realizat. El recunoaște că este un om foarte norocos.

„Întotdeauna o să-mi țin promisiunea față de familia și soția mea”, spune Pavel Stratan.


„Rodica e cea mai modestă femeie din lume. Nu știu cum într-un om atât de mic încape atâta bunătate, modestie și bun simț”, a mai adăugat interpretul.  


Vizionează aici tot interviul:


Sursa: Youtube/Rodicaciorănică

Distribuie articolul: