Pe 11 noiembrie, artistul a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cleopatra și-a felicitat tatăl într-un mod deosebit, publicând mai multe fotografii din albumul de familie, pe care puțini le-au văzut până acum.

„Tati… azi împlinești 50 de ani! Sunt anii pe care, jumătate din ei i-ai petrecut zi și noapte alături de mine! Iți doresc încă tot atâția ani înainte, să trăiești până îți vei vedea strănepoții. Îți mulțumesc pentru tot efortul și dragostea necondiționată! Te iubesc! La mulți ani!”, este mesajul Cleopatrei pentru tatăl ei.

Tânăra artistă a publicat câteva fotografii recente și câteva mai vechi, desprinse din albumul de familie, din care putem observa cât de strânsă și specială este lrelația lor de tată-fiică.

La rândul său, Pavel Stratan a distribuit o fotografie, făcută probabil la filmările videoclipului lansat cu doar două zile înainte de ziua sa de naștere, și a venit și el cu un mesaj pe Facebook, unul care i-a amuzat pe internauți: „Azi e ziua mea, dar eu știam de ieri…”

Citește: Pavel Stratan și Ioana Ignat, un nou duet: „Din vina dragostei” (Video)

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970 în satul Nișcani, raionul Călărași. La doar șapte ani a urcat pe scena de la școală și a cântat la chitară, iar la 13 ani a compus deja primele sale versuri.

Artistul și-a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, iar în 2002 lansează primul său album „Amintiri din copilărie”, iar la scurt timp toți moldovenii îi cunoșteau melodiile pe de rost. Același album l-a făcut celebru și în România.

Este evident că atât Cleopatra, cât și Cezar i-au moștenit talentul și dragostea pentru muzică la o vârstă fragedă.

Noi ne alăturăm miilor de urări de sănătate și noroc în toate!

Foto: Instagram, Facebook