Jurnalista Natalia Morari reînvie proiectul „Candidat”, o emisiunea de analiză și dezbateri privind candidații la alegerile din 24 februarie 2019. Astfel, jurnalista și-a selectat de data aceasta o nouă echipă de activiști, printre care și 3 femei pe care le-ați citit nu o dată pe paginile revistei noastre. E vorba despre Ala Revenco, una dintre inițiatoarele proiectului „Părinți Solidari”, vloggerița Alina Andronache, femeia de afaceri Rodica Tătaru și activista pentru drepturile persoanelor cu dizabilități – Irina Revin.

Emisiunea „Candidat” va începe din 18 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi de miercuri și vineri la ora 21:30 la TV 8.

Am obosit de aceleași fețe la știri care spun aceleași cuvinte iar și iar. Am pentru voi o veste bună. Moldova are oameni profesioniști, corecți și cu viziuni. Vă invit să descoperiți oameni reali, oameni cu idei, oameni cu proiecte și viziune pentru Moldova. Ce-ar fi dacă am alege un Președinte dintre ei?”, spune Natalia pentru Diez.md.

 

„Cumva vreau să se știe că sunt oameni care gândesc, știu să analizeze informația, să fie activ civic și care nu așteaptă ca guvernul să le facă viața mai bună. O fac singuri, la nivel de comunitate, industrie, etc. Și așa oameni sunt, nu caută să marketeze asta și să culeaga devidente politice și de imagine”, ne-a spus Rodica Tătaru pentru EA.md.

În emisiune vor mai participa Zdarova Natasha, Dumitru Roibu și Irina Revin.