Dacă aveți poftă de niște paste și v-ați săturat de rețetele obișnuite cu sos, atunci încercați această variantă, mai ales că se prepară în mai puțin de 15 minute.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250 g paste
  • 150 g de porumb conservat sau congelat (dacă e congelat va trebui să-l fierbeți în prealabil, vedeți eticheta)
  • 1-2 conserve de ton (sau 250 g de ton)
  • verdeaţă (pătrunjel sau cozi de ceapă verde)
  • 50 g parmezan ras
  • sare și piper după gust
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Preparare:

Fierbeți în apă cu puțină sare pastele preferate al dente sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puneți pastele fierte într-un vas, adăugați porumbul, tonul, uleiul de măsline, așezonați cu piper, adăugați sucul de lămâie, verdeața și amestecați. Adăugați parmezanul, iar dacă e necesar potriviți cu sare.

Poftă bună să aveți!