Gențile sunt un accesoriu ce completează ținuta, scot în evidență personalitatea femeii și arată în mod direct stilul și starea celei care o poartă. Mihaela Bețivu a descoperit o pasiune pentru croșetat, iar gențile pe care le creează arată extraordinar.

Un accesoriu indispensabil pentru orice femeie

Pasionată de croșetat, Mihaela Bețivu a început să confecționeze genți deosebite, îndeletnicire pe care a deprins-o spune ea, încă din copilărie. Meșterița are o poftă de viață de care te molipsești odată cu primele vorbe schimbate cu ea și vede totul în culori. Tocmai de aceea accesoriile realizate manual de tânără sunt pline de culoare și viață. Indiferent de dimensiune sau nuanță, acestea bucură ochiul fiecăruia, iar tânăra consideră că o femeie nu poate avea niciodată prea multe genți.

„Mereu am fost entuziasmată de culori vii și de tot ce este frumos. La școală îmi plăcea mult să croșetez și am decis să încerc să-mi croiesc o geantă. Am vizionat tutoriale pe internet și am pus în practică ceea ce am văzut. Îmi amintesc că prima mea geantă mi-a luat două zile să o realizez. În schimb, rezultatul a fost pe placul meu și din acel moment a pornit frumoasa mea poveste de creație.”, a povestit meșterița.

Un hobby în pas cu moda

Aceste genți sunt deosebite, datorită materialului ecologic pe care îl utilizează pentru realizarea lor. Iar avantajul cel mai mare este că ele își păstrează forma, se poartă bine și nu dăunează mediului înconjurător. Creatoarea consideră că o mare importanță o are calitatea materialelor din care este confecționată geanta, iar maniera în care este lucrată spune multe despre femeia care o poartă. Pentru ea cel mai plăcut moment este atunci când își vede lucrarea gata, atunci ea se simte cu adevărat împlinită și  mândră de lucrările ei.

„De obicei gențile pe care le confecționez, obișnuiesc să le fac cadou apropiaților și cunoscuților. Iar deoarece toată ziua sunt la serviciu, timpul pe care îl dedic pasiunii este seara. Cu toate astea, consider că cel mai mare secret este să-ți faci munca cu plăcere și dăruire de sine, doar în așa mod poți avea rezultate frumoase și clienți mulțumiți”, a adăugat Mihaela.

Pentru a ajunge la un rezultat atât de frumos, tânăra depune multă muncă, lucrează cu delicatețe și își implică creativitatea, iar cel mai important este că lucrările sale originale sunt realizate manual.

Vezi mai multe lucrări în galeria foto de mai jos:

Autor: Rodica Popa, stagiară

Sursa foto : Arhivă personală