Hailey și Justin Bieber își trăiesc povestea lor de dragoste, iar căsnicia pare să nu le fi redus deloc din pasiune. Recent, aceștia au fost surpinși în ipostaze intime, la un eveniment public.

Nu mulţi credeau în povestea de iubire dintre Justin Bieber şi Hailey Baldwin. Mulţi credeau că starul se va întoarce în braţele Selenei Gomez, dar el, îndrăgostit peste măsură, a făcut pasul cel mare, a cerut-o de soţie de Hailey. S-au şi căsătorit rapid şi par mai fericiţi ca niciodată.

Recent, Justin Bieber şi-a făcut apariţia la Los Angeles, la o premieră. Nu a mers singur, ci însoţit de cea care îi este soţie acum: Hailey. Ea a îmbrăcat o ţinută elegantă, o rochie neagră care i-a venit perfect. Totuși nu doar ţinuta a atras atenţia, ci și gesturile pasionale pe care îndrăgostiţii le-au făcut în public.

În fotografiile surprinse se poate vedea că artistul nu se sinchisește de aparatele de luat vederi, aceștia s-au sărutat în mod repetat pe covorul roşu, s-au alintat, și au demonstrat că rămân a fi foarte apropiați și după nuntă.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: