Umorul Ionelei Hadârcă este strict legat de realitățile moldovenești și pune atât de bine în vizor neajunsurile societății noastre. Ieri, actrița a publicat pe contul său virtual, de pe o rețea socială, o nouă parodie filmată în contextul evenimentelor petrecute la Chișinău. Mai concret: în contextul ședinței legislativului, ori mai degrabă a absenței a 54 de deputați din plen. 

Dragi prieteni, din numele aleșilor poporului, vreau să vă mulțumesc și vă felicit pentru încrederea acordată și ajutorul vostru; cel mai mult să mulțumesc prietenilor mei, genunchii, care m-au ajutat foarte mult în parcursul european. Vedeți, acum suferă puțin, aici este harta României Mari, dar sunt sigură că ei, ca și noi toți, își vor reveni.

Le doresc condiții genunchești mai profitabile, drumuri mai reparabile, găuri mai astupabile, felinare mai iluminabile și să ne întâlnim cu toții într-un stat european, prosper, fericit, nemărginit”, spune actrița, în cea mai nouă parodie a sa.

Parodia Ionelei a ajuns la publicul-țintă. În doar câteva ore de la publicarea clipului, peste 14 mii de internauți au vizualizat și distribuit mai departe „mesajul”.

Prietenii mei genunchii

Posted by Ionela Hadârca on 4 Ianuarie 2016

„Genunchii” nu apar în zadar în parodia actriței. Ieri, deputata PL, Alina Zotea, și-a motivat absența de la ședința Parlamentului printr-o postare virtuală în care sublinia că „sănătatea e sfântă”, că „politica nu îi dă pace” și „că se va întoarce în curând la treabă”. Motivul absenței sale din plen ar fi fost trauma pe care o suportase la genunchi.

cats

Foto: Facebook.com, captură video

Sursa: Ionela Hadârcă

Distribuie articolul: