Paris Hilton este gata să devină mămică! Vedeta a început deja procesul de fertilizare in vitro pentru a putea să aibă copilași cu iubitul ei, Carter Reum, despre care spune că este bărbatul visurilor ei, așa că aceștia doresc să își înceapă o familie cât mai repede.

„Am început fertilizarea in vitro, așa că pot să aleg să am gemeni dacă vreau”, spunea aceasta pentru podcast-ul The Trend Reporter. „El este bărbatul visurilor mele. Este 100% alesul. Vorbim deja despre nuntă tot timpul și planificăm nașterea copiilor. Sunt fericită pentru că pot să încep alt capitol al vieții să am, în sfârșit, o viață reală”, a continuat ea.

Ba mai mult, Paris Hilton a dezvăluit că vedeta Kim Kardashian a învățat-o totul despre fertilizarea in vitro. Nu știam nimic despre acest lucru”, a spus aceasta. Kim și Kanye au împreună patru copii, iar ultimii doi, Chicago și Psalm, au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Paris și Carter formează un cuplu de aproximativ un an și încă din primele zile sunt inseparabili. Aceștia și-au oficializat relația atunci când au fost surprinși la o petrecere ce avea loc după Globurile de Aur, unde au fost văzuți în ipostaze extrem de tandre. După ce au aniversat un an de când formează un cuplu, vedeta dezvăluia: „Mă simt binecuvântată pentru că mi-am găsit dragostea vieții la momentul perfect. El este tot ce puteam spera și visa.” 

Nu este prima oară când Paris Hilton vorbește despre faptul că își dorește să devină mămică. În trecut, aceasta povestea că deja se gândește la numele bebelușilor.

sursa

Distribuie articolul: