Îndrăgita prezentatoare a fost recent într-o vacanță superbă alături de soț, fetițe și părinții ei, în Grecia. Și pentru că este o fashionistă înrăită, Lilu și-a încântat urmăritorii cu o colecție de costume de baie. 

Jurnalista are un corp care îi permite să poarte atât costumele de baie în două piese cât și cele întregi, astfel Lilu a profitat și a îmbrăcat mai multe modele ce i-au venit foarte bine.

Haide-ți să vedem pentru ce alegeri a optat Lilu, dar și cum le-a accesorizat.

Accesoriile fac diferența! Un costum de baie poate fi accesorizat cu un pareo și o pălărie, așa cum a făcut jurnalista în acest caz.

Un costum de baie poate fi introdus și într-o ținută superbă de vacanță. Lilu a ales să îmbrace o fustă plisată cu acest costum dintr-o singură piesă.

„Ador costumele one piece, cine le mai preferă? Da, e adevărat nu te bronzezi uniform în ele, însă sunt perfecte pentru a ascunde unele imperfecțiuni ale corpului. Eu le ador pentru că sunt multifuncționale. În poza a doua vedeți cât de ușor e de asortat la o fustă, iar asortarea cu pantaloni scurți din denim e perfectă”, a scris Lilu în dreptul fotografiilor de mai jos.

Așa mamă – așa fiică! 

Lilu are o mamă superbă, aceasta fiind într-o formă de invidiat. Cele două au îmbrăcat costume de baie asemănătoare, din două piese.

Și fiicele jurnalistei și-au dorit să se asorteze cu mama lor. Cele două fetițe, Amelie și Teia, au îmbrăcat costume de baie întregi cu spatele gol și cu niște volănașe florale foarte drăguțe.

După două nașteri și-a acceptat corpul și a înțeles că îi stă bine cu orice, atâta timp cât se iubește pe sine. 

„Genele nu le putem schimba… în schimb educația da. Educația de a  nu mânca tot ce e în farfurie dacă simți că ajunge, de a găti și de a mânca din plăcere, de a alege produsele și alimentele ce sunt bune pentru tine, de a face sport, de a te îngriji, de a te accepta, de a te iubi. Și voi știți că atunci când cineva iubește și este iubit – radiază, înflorește, e mai frumos/frumoasă, mai armonios/armonioasă. Și de ce pe cei din exterior îi putem iubi, însă suflețelul și corpul nostru nu? El tot se hrănește cu asta, nu doar cu hrană. 

După 30, după a două naștere mi-a venit mintea la cap și am început să practic sport – NU pentru a SLĂBI, dar pentru a-mi restabili coloana vertebrală și postura, după 2 sarcini și 2 copii cărați de ale mele 50 de kg în fiecare zi în brațe. De un an și jumătate mi-am redescoperit corpul, care a început armonios să se împlinească. Mănânc ce știu că îmi va oferi energie bună, nu otravă pentru care să mai și plătesc. Voi cum vă recompensați corpul pentru tot ce vă oferă el? Șansa de a călători prin lume în costumul de baie.” 

Costum de baie croșetat

Cu siguranță aveți curiozitatea cum se „comportă”  un costum de baie croșetat. Ei bine, Lilu are și un astfel de costum în colecția ei. Prezentatoarea spune că nu a avut nicio problemă cu el chiar și după ce a făcut baie în mare. „Aici costumul e după o zi de plaja, se tine… mai ales dacă are pe ce.” 

O colecție superbă de costume, nu-i așa? Tu ce crezi, ce model o avantajează cel mai mult?

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: