La ediția de vineri seară a concursului de talente vocale „Vocea României” s-a remarcat și o basarabeancă pentru care muzica e practic doua respirație. Se numește Mihaela Chisnencu, iar pe lângă voce, se face admirată și printr-un exterior memorabil.

Pentru evoluția de vineri seară, tânăra de 22 de ani a ales să interpreteze o piesă cu versuri în limba engleză – „What Is Love”, iar cea care i-a stat alături, în culise, a fost mama ei.

Interpretarea talentatei moldovence a ținut ca pe ace jurații pe întreg parcursul evoluției, mai mult decât atât, s-au luat până în ultima secundă pentru a o avea în echipa lor. Totuși, alături de Maria Adam, Mihaela a ajuns în echipa lui Smiley. „Mi-a plăcut foarte mult”, a recunoscut juratul, după evoluția tinerei.

„Simt că emoțiile tale vin de la Chișinău. M-am întors pentru că vreau o voce ca a ta în echipa mea, vino la mine, te vreau foarte mult în echipă”, i-a spus Tudor Chirilă, însă fără succes.

Aflați, de asemenea, că Mihaela e dedicată muzicii încă din copilărie. Originară din Chișinău, tânăra este acum stabilită cu studiile la București, acolo unde învață Jazz Performance & Composition la Universitatea Națională de Muzică din București. Mihaela este o bună prietenă a cântăreței Nicoleta Nucă.

Foto: captură video

Distribuie articolul: