Așa, cu siguranță nu i-ai mai văzut! #Numanuma2 challenge i-a amploare, iar cei de la Art Group Avanti n-au rezistat prea mult și au venit cu o variantă la fel de amuzantă sau poate chiar mai mult?

Acum o săptămână, Dan Bălan a lansat o provocare, care a fost preluată de mii de fani de-ai artistului, din întreaga lume. Este vorba despre #numanuma2 challenge.

Dacă tot a fost lansat un challenge care îi vizează în special pe moldoveni, pentru că noi îi susținem pe ai noștri, actorii de la Art Group Avanti au preluat ștafeta de la Dan Bălan și au realizat un filmuleț amuzant, reușind să-și impresioneze admiratorii, printr-o abordare creativă și foarte originală.

În câteva zile, videoclipul a acumulat mii de vizualizări și aprecieri, iar internauții au rămas mai mult decât cuceriți. Totuși, o întrebare continuă să-i frământe pe aceștia (n.r. și pe noi): „Ale cui sunt picioarele?”.

Vezi aici cât de original și funny a ieșit acest challenge:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Ei cum să treacă #numanuma2 fără atenția noastră? 😄 @danbalan, cum s-ar zice, challange accepted 🤩🤘 #pantomima #artgroupavanti #numanuma2challenge #mime #danbalan

Публикация от Servicii De Divertisment (@artgroupavanti)

Sursa: Instagram.com/ArtGroupAvanti

Vezi și: Dan Bălan a cucerit poporul nipon. Artistul este din nou numărul 1 în topurile muzicale din Japonia! (Video)