După doi ani de relație cu fotbalistul francez Adil Rami, Pamela Anderson se desparte cu scandal. Într-o postare pe Istagram, actriţa americană l-a acuzat pe acesta că este un monstru şi că a aflat că duce o viaţă dublă, că a minţit-o mereu.

Fostul iepuraș Playboy a mai transmis şi că şi-a luat o gardă de corp, pentru că îi este frică de fostul iubit. Fotbalistul ar fi abuzat-o, lovind-o şi ameninţând-o de câteva ori.

„Îmi este greu să accept. Ultimii 2 ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită, făcută să cred că trăiam „o mare dragoste”. Sunt devastată de ce am aflat zilele acestea. Că ducea o viață dublă. Obișnuia să râdă de alți jucători că aveau amante care locuiau pe aceeași stradă cu soțiile lor. Îi numea monștri. Dar este mai grav. I-a mințit pe toți. Cum e posibil să deții controlul asupra inimilor a două femei într-un hal ca acesta. El este un monstru. Cum am putut ajuta atâta lume fără a avea înțelepciunea de a mă ajuta pe mine însămi”, este mesajul trist al Pamelei pe pagina sa de Instagram.

Adil Rami, care este cu aproape 20 de ani mai tânăr decât Pamela Anderson, a venit cu un răspuns. Acesta a spus că o respectă pe fosta iubită, dar că nu ar trebui să dezvăluie lucruri intime în public.

Fotbalistul e cunoscut ca militant al campaniilor de apărare a femeilor victime a violenţei domestice. Se pare că Pamela Anderson se va muta de la Marsilia, unde locuia cu fostul campion mondial, jucător al echipei Olympique Marseille.

 

Distribuie articolul: