Semifinala Franța – Belgia, de la Cupa Mondială din Rusia nu a atras numai prin cele ce se întâmpla pe teren, ci și prin frumusețile prezente în tribune. Chiar dacă nu a jucat, francezul Adil Rami a avut-o ca susținătoare pe iubita sa, celebra Pamela Anderson, care și-a încurajat iubitul, alături de o prietenă, într-o lojă a stadionului din Sankt Petersburg.

La cei 50 de ani, fostul iepuraș Playboy a apărut îmbrăcată într-o ținută mulată, care i-a evidențiat formele voluptoase. Se pare că prezența în tribune a vedetei i-a purtat noroc lui Rami și naționalei Franței, care s-a calificat în finală prin golul lui Umtiti.

În urmă cu câteva luni, fostul star din Baywatch a povestit detalii picante din viața alături de Rami, susținând că îi gătește iubitului său doar îmbrăcată cu o ținută specială, un costum de menajeră.

“Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el (n.r. la Adil Rami) și ne înțelegem, iar asta e cel mai important. Cine știe cât va dura… trebuie să ne trăim viața. Costumul de menajeră sexy a apărut după ce el a devenit iubitul meu. Îl iubesc, cu siguranță”, a spus actrița care a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon.

Adil Rami, care e cu 18 ani mai tânăr decât Pamela Anderson, nu a jucat niciun minut la acest turneu final. La echipa națională a Franței, fundașul lui Marseille are 35 de meciuri și un gol.

Distribuie articolul: