Antreprenorii și managerii de afaceri optimiști s-au întâlnit pe acoperișul EA.md și AGORA pentru un offline dedicat socializării și promovării pe online. După un tur pe la Interact Media, excursii prin redacțiile și studiourile EA.md și AGORA, a urmat o seară relaxantă, cu vin bun, limonadă și un apus extraordinar de iulie.

Participanții au avut parte de o sesiunea de promovare în domeniul online, o tombolă cu premii, iar toți cei care au fost alături de noi la #RoofOffline pot beneficia de o reducere de 50% pentru oferta de publicitate pe timp de vară.

Apusul, văzut de pe acoperișul AGORA și EA.md

Apusul, văzut de pe acoperișul AGORA și EA.md

Am cântat alături de un trio talentat. Am servit din cel mai savuros vin – marca Unicorn Estate. Lomonada de la CoDor a curs nelimitat, iar cei care au putut savura și „ceva grade” – au ales Berea Chișinău sau Radler. Cei mai gustoși covrigi și țară sunt cei de la Pretzel – tot ei ne-au oferit și alte bunătăți. Fructele și Pomușoarele Moldovei au fost alături de noi și ne-au oferit un iulie așa cum scrie cartea.

Oamenii s-au relaxat deplin la #RoofOffline, un eveniment marca EA.md și AGORA.

Momentele serii au fost capturate de fotografii AGORA și EA.md, Dima Iacovlev și Elena Andronache. Mai multe poze găsiți pe pagina noastră de Facebook.