Ladylike blog a organizat un eveniment dedicat mămicilor cu burtici și proaspetelor mămici, care în această perioadă au o mulțime de întrebări și sunt curioase să afle răspunsul la ele

Recent, bloggerița Daniela Dermengi a dat start unui nou proiect. De această dată este vorba despre un eveniment despre maternitate, denumit „Opriți burtica – eu cobor”.

Autoarea blogului Ladylike și organizatoarea evenimentului a împlinit exact 39 de săptămâni pe 7 iunie. Aceasta a reușit să aduce la seminar 40 de participante, majoritatea dintre ele graviduțe, care au ascultat cu atenție prezentările celor 7 speakeri profesioniști din diverse domenii.

Speakerii evenimentului au fost:

Maxim Călăraș – medic ginecolog,

Elena Ozun – nutriționistă,

Ecaterina Lica – cosmetolog

Denis Darabanschi – antrenor medic.

Anna Comendant – psiholog.

Olga Comerzan – Jurist

Tatiana Ustică – managerul general Antos.

 

 

Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele prezente la eveniment și a răspuns la întrebările acestora. „Seminarul a avut drept scop să creeze o punte de comunicare dintre femeile preocupate de maternitate și profesioniști și să elucideze toate miturile știute din auzite sau descoperite pe internet”, a scris Daniela Dermengi pe blogul ei.

 

„Toate cele cinci femei speakeri ai seminarului sunt mame și mame în devenire. Elena și Anna sunt însărcinate, Olga și Tatiana – proaspete mămici, iar Ecaterina – mamă de adolescentă.”, menționează Daniela pe blog. Organizatoarea evenimentului este cert convinsă că mesajul de la burtică la burtică, de la mamă la mamă ajunge mai ușor.

 

Evenimentul a fost susținut de un șir de parteneri. „Sunt parteneri de care fiecare mamă sau mamă în devenire trebuie să cunoască. Le mulțumesc pentru susținere tuturor. Astfel, am reușit să fim nu doar utili prin acest seminar informativ, dar și plăcuți prin toate darurile pe care le-am oferit. Sunt sigură că toate participantele au plecat acasă cu sentimentul că a meritat efortul de a fi acolo. Prin darurile oferite, investiția în biletul de participare a fost acoperită și depășită”, a scris Daniela în postarea sa de pe blog. Amintim că biletele au costat 300 de lei.

 

Partenerii evenimentului au fost cosmetica naturală AntosArt PoligrafBiantti – producător local de migdaleCasa LiaDoctor Lica SalonDulcinellaStudioul de fitness și nutriție Elena OzunEpilare definitivă cu laser diodaFarmacia FeliciaMedpark, fotografa Olga Scorpanapa OM,  Pao CandlesPerna meaPrimul sens,  Vion Impex SRL.

 

„Medicul nu mi-a făcut deocamdată un consult ginecologic de teamă să nu-mi genereze nașterea și să nu pot fi prezentă la eveniment. Deși exista un plan B, desigur că era foarte important să fiu astăzi aici”, menționase Daniela în cadrul evenimentului. Daniela nu a mai apucat să meargă la consultul ginecologic, ci direct să nască – bebelușul ei a hotărât să oprească burtica și să coboare pe 9 iunie, la doar două zile după eveniment.

 

„Tot ce s-a întâmplat – procesul de pregătire a evenimentului „Opriți burtica – eu cobor”, derularea acestuia și ulterior venirea pe lume a bebelușului meu la două zile distanță – a fost un șir de circumstanțe fericite. Mă bucur că mi-a reușit. Și am obiceiul să repet ce îmi iese bine. De aceea, voi mai organiza evenimente despre maternitate și… voi mai face copii”, astfel încheie Daniela postarea de pe blog despre eveniment.

Distribuie articolul: