Bloggerița Olga Manciu și interpretul Alexandru Manciu, alături de cei trei copii ai săi, sunt stabiliți de mai bine de un an la Londra. Ieri, 22 iulie, frumosul cuplu și-a sărbătorit gemenii, care au împlinit 9 anișori. 

„Tare repede mai cresc copiii. Deja #9ani și parcă numai ieri i-am născut. Timpule unde fugi? Mai stai un pic, să îi mai văd așa copilăroși și plini de energie.

La mulți ani bărbaților mei, Damian și Matei! ❤️ Vă mulțumesc că ne-ați ales pe noi! Vă iubesc enorm de mult și o să vă fiu alături de câte ori veți avea nevoie!”, transmite Olga pe Instagram.

Pentru a marca acest eveniment, Olga și Alexandru le-au organizat copiilor o zi de distracție și neapărat cu un desert deosebit. Familia a vizitat M&Ms World – cel mai mare magazin-muzeu din lume, unde evident au savurat din bunătățurile peopuse, și-au făcut plinul de dulciuri, și au putut admira această lume a ciocolatei, cunoscându-le de aproape pe haioasele personaje-drajeuri, în dimensiune mare.

Un pic mai târziu, au ajuns și în China Town – străzile din zonă sunt acoperite cu zeci sau sute de felinare roșii chinezești.

Recent și mezinul familiei a fost omagiat. Pe 6 iunie, Vlăduț a împlinit 5 anișori.

Noi le spunem la mulți ani, lui Damian și Matei!

Sursa: Instagram / Olga Manciu