Jurnaliștii au scris astăzi că poliția a depistat o serie de nereguli la clubul deținut de soții Manciu. Cu adevărat, poliția capitalei a publicat un comunicat de presă conform căruia un karaoke club din Chișinău activează ilegal, fără o autorizație de funcționare, fără registrul mașinii de casă și control și fără actele care ar demonstra proveniența produselor expuse spre vânzare. Soții Manciu s-au arătat nedumeriți că poliția a publicat comunicatul, deși actele necesare ar fi fost prezentate în cele din urmă.

Acum câteva minute, artistul Alex Manciu și soția sa au explicat într-un live pe Facebook cum stau lucrurile. Cuplul susține că toate actele sunt în regulă, dar în momentul controlului inopinat acestea se aflau la contabil pentru perfectare. Asta, deoarece localul avea doar 2 săptămâni de când a fost deschis. Pe lângă asta, soții resping acuzațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi mizerie în club și produsele propuse vizitatorilor ar fi de calitate dubioasă.

„Noi lucrăm oficial, legal. Ceea ce m-a supărat cel mai mult din ce s-a scris este despre calitatea produselor pe care le propunem oaspeților noștri. Dragi actuali, potențiali oaspeți, noi ambii, dar și familia noastră dăm mâna în foc și răspundem cu demnitatea noastră și a întregii familii că nu o să vă simțiți rău de la produsele noastre. Sunt procurate personal de mine sau mămica mea. Se iau actele necesare, factură, acte de calitate. În local vindem produse din pește, pește proaspăt, căci asta mult pentru noi contează. Eu vă asigur, dau cuvântul meu că niciodată după alcool ,nici după mâncare nu o să ieșiți și nu o să spuneți că vi s-a făcut rău”, declară Olga Manciu.

19105481_174371783098489_6198325897722926357_n

Jurnaliștii au mai scris că după verificările poliției soții ar fi scos localul la vânzare, lucru care ar vorbi despre veridicitatea acuzațiilor referitoare la legalitatea activității și calitatea deservirii.

„Noi nu vrem să facem bani pe voi. Vrem să vă simțiți bine. M-a supărat că au apărut tot felul de prostii despre faptul că am scos în vânzare în momentul când a sosit poliția. Dimineața asta noi am găsit anunțul despre vânzare. Compania dată ne-a zis că nu activează de jumătate de an. Nu știm cine sunt. Atunci când au venit cu controlul la noi Sașa era în spital, am document confirmativ, eu eram acasă cu copiii, mai ales că au venit la a doua săptămână și jumătate de activitate. Este o prostie maximă care s-a putut gândi, desena așa ceva despre noi. Narghileaua e unica încălcare majoră. Dar să fim sinceri, toate localurile din Chișinău au narghilea. În foarte puține localuri nu se fumează deloc. Iar în bucătărie e curat, ca în farmacie.”, a mai adăugat Olga Manciu.

19059755_174371756431825_8421150862152029862_n

Foto: facebook.com