Toate produsele de frumusețe indispensabile unei femei sunt acum în noul Trendy Beauty Box de la Avon. Vedeți ce produse conține cutia magică și admirați un video cu sfaturi utile de la Olga Manciu, Make-up Artist Oficial Avon Moldova.

„Primul produs pe care l-am găsit în acest BeautyBox este Stick-ul iluminator de le mark. Are o formă foarte comodă de purtat în geantă și de corectat machiajul în timpul zilei. Îl putem aplica atât cu pensula, cât și direct din stick. Putem să facem aceeași procedură și cu pernutele degetelor. Aplicăm pe zonele pe care vrem să le iluminăm: Nas, sub sprâncene, colțul intern al ochilor, vârful pomeților și arcul lui Cupidon. Cu ajutorul iluminatorului machiajul nostru capătă o notă de prospețime”, spune Olga Manciu.

„Creionul-contur pentru ochi Avon True Glimmersticks, nuanța Brilliant Amethyst ne ajută la accentuarea ochilor. Începem de la mijlocul ochiului, în special de la linia de creștere a genelor. Apoi aplicăm mascara de la mark. Big&False Lash, care conferă un efect de volum și alungire genelor. Eu prefer să aplic această mascara în două straturi pentru un efect de gene si mai voluminoase”, ne-a destăinuit make-up artista.

În Trendy BeautyBox mai găsești:

  • Creion pentru sprâncene mark., nuanța Deep Brown
  • Ruj lichid mark., nuanța Kissy Face
  • Oja Avon True, nuanța Frosted Peach

„În Trendy Beauty Box găsiți mini-apa de parfum Far Away Rebel, o aromă proaspătă și feminină care încă nu este lansată, așa că norocoasele care vor comanda acest Beauty Box vor „gusta„ din aromele de coacăză, ciocolată sărată și caramelă.

Cred că v-am convins că produsele din Trendu Beauty Box sunt indispensabile pentru portfardul unei femei. Să știți că acesta este un cadou foarte potrivit pentru prietenă, soră, iubită… pentru toate femeile din viața voastră”, a mai remarcat Olga Manciu.

Comandați Trendy Beauty Box la orice Reprezentant Avon sau printr-un mesaj la pagina de Facebook Avon.

P